Werken bij Erasmus MC

Wil jij net als IC-verpleegkundige Peggy de beste zorg verlenen aan onze patiënten? Kom ons versterken.

 
 

Wij zoeken enthousiaste collega’s die aan de slag willen gaan in een omgeving waar gewerkt wordt op topniveau. Een innovatieve omgeving waar we altijd bezig zijn om de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid te verbeteren. Wil jij uitgedaagd worden in je werk en jezelf blijven ontwikkelen? Dan is het Erasmus MC dé plek voor jou!

Door ons omvangrijke verzorgingsgebied hebben wij een grote diversiteit aan patiënten en ziektebeelden. Patiënten die bij ons komen zijn vaak ernstig ziek. Wat bij andere medische centra een uitzondering is of een bijzondere zorgvraag, is bij ons aan de orde van de dag.

Wij werken niet alleen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten, maar ontwikkelen deze ook zelf. Wij stimuleren onze medewerkers om vérder te gaan, om te excelleren. Dat doen we door ze ruimte, verantwoordelijkheid en vrijheid te geven binnen de kaders die we met elkaar afspreken. 

Erasmus MC is de grootste van de acht Nederlandse universitaire ziekenhuizen. Een medisch centrum waar alles in dienst staat van excellente zorg. Daarbij past ook een state-of-the-art gebouw met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. In mei 2018 nemen we dit nieuwe gebouw in gebruik en werk je in een van de modernste ziekenhuizen ter wereld.

 
 
 
 

"Je werkt met de nieuwste, technologische hulpmiddelen, met uitstekende artsen en topcollega’s. Als we een dokter nodig hebben, is die er binnen een paar tellen. We kunnen hier veel. We lopen vaak voorop en we gaan tot het uiterste. Er valt dus ook altijd wat te leren. En dat blijft ook zo. Dat moet je willen. Steeds beter willen worden, steeds meer kunnen doen voor je patiënten."

- Annet Niemantsverdriet, IC-verpleegkundige